top of page
Metamorfose reeks van klei
Schermafbeelding 2021-09-26 om 13.07.40.png

Ma Sulis is een praktijk voor kunstzinnige therapie en cursussen. Vanuit mijn praktijk in de regio Alkmaar bied ik creatieve cursussen en workshops en kunstzinnige therapie aan mensen die graag de gezondmakende bronnen in zichzelf willen ontdekken en aanboren. Of je nou kampt met fysieke of psychische klachten, nieuwe vaardigheden wilt leren  of ondersteuning zoekt bij levensvragen.


De naam Ma Sulis
Sulis is de Brits-Keltische godin van de geneeskrachtige, helende bronnen. Ze maakt onderdeel uit van de drie godinnen die staan voor gezondheid, herstel, vruchtbaarheid en moederschap.

Ma betekent 'van mij' in het Frans. De naam 'Ma Sulis' staat dus voor het leren kennen, koesteren en verzorgen van je eigen gezondmakende bronnen. Deze gezondmakende bronnen hebben we allemaal in ons. Soms zijn we deze even kwijt. Door er naar op zoek te gaan en er verbinding mee te maken spreek je het gezonde deel in jezelf aan. In mijn praktijk bied ik verschillende manieren aan om deze bronnen weer bij jezelf te vinden en te behouden.

 

Kunstzinnige therapie
Kunstzinnige therapie kan in heel veel verschillende soorten processen verlichting brengen, inzichten verschaffen, verbindingen herstellen en helend werken. Door kunstzinnige therapie spreek je heel bewust de zelfhelende bron aan van je ziel, in samenhang met lichaam en geest.

 

Naast kunstzinnige therapie/begeleiding bied ik ook korte cursussen en workshops aan waarbij je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met kunstzinnig werken en gericht met een bepaald thema aan de slag kan.

Creatieve cursussen en workshops

Vanuit mijn eigen plezier werk ik al jarenlang met allerlei (handwerk)technieken om seizoensdecoraties te maken. Hierin komen het ambachtelijk werken, creatief scheppen en verbinding met de jaargetijden bij elkaar. Ook daarin is een grote voedende bron te vinden die je ook nog eens kunt delen met je kinderen en omgeving. 

 

Verwonderen helpt je in elk proces!
bottom of page