Ma Sulis is een praktijk voor kunstzinnige therapie en voeding. Vanuit mijn praktijk in Amsterdam bied ik creatieve cursussen en workshops, kunstzinnige therapie en voedingsadviezen aan mensen die graag de gezondmakende bronnen in zichzelf willen ontdekken en aanboren. Of je nou kampt met fysieke of psychische klachten, overgewicht of ondersteuning zoekt bij levensvragen.


De naam Ma Sulis
Ma Sulis is de Brits-Keltische godin van de geneeskrachtige, helende bronnen. Ze maakt onderdeel uit van de drie godinnen die staan voor gezondheid, herstel, vruchtbaarheid en moederschap.

Ma betekent 'van mij' in het Frans. De naam 'Ma Sulis' staat dus voor het leren kennen, koesteren en verzorgen van je eigen gezondmakende bronnen. Deze gezondmakende bronnen hebben we allemaal in ons. Soms zijn we deze even kwijt. Door er naar op zoek te gaan en er verbinding mee te maken spreek je het gezonde deel in jezelf aan. In mijn praktijk bied ik verschillende manieren aan om deze bronnen weer bij jezelf te vinden en te behouden.

 

Kunstzinnige therapie
Kunstzinnige therapie kan in heel veel verschillende soorten processen verlichting brengen, inzichten verschaffen, verbindingen herstellen en helend werken. Door kunstzinnige therapie spreek je heel bewust de zelfhelende bron aan van je ziel, in samenhang met lichaam en geest. Naast kunstzinnige therapie/begeleiding bied ik ook korte cursussen en workshops aan waarbij je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met kunstzinnig werken en gericht met een bepaald thema aan de slag kan.

 

Het Metabolic Balace voedingsplan
Metabolic Balance is een voedingsplan waarmee je fysieke en psychische klachten kunt verminderen, op een gezonde manier snel kunt afvallen en een gevoel van vitaliteit en fitheid verkrijgt. Door een speciaal op jouw wensen en gestel afgestemd voedingsplan herstel je de natuurlijke balansen in je lichaam. Je kunt even echt schoon schip maken en snel resultaten boeken. Tijdens dit proces coach ik je en help je te ontdekken welke voeding van nature wel of niet bij je past.